Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών για χωματουργικά μηχανήματα από τις αρχές του 2012, αρχικά σαν ατομική επιχείρηση, ενώ τον Μάρτιο του 2017 πήρε την σημερινή της μορφή.
Το κύριο αντικείμενό μας είναι η εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών για μηχανήματα CATERPILLAR. Άλλο βασικό κομμάτι της δουλειάς μας είναι τα ανταλλακτικά συστήματος κυλίσεως (καδένες, ράουλα, τεμπέληδες κλπ) για όλες τις μάρκες ερπυστριοφόρων μηχανημάτων. Επίσης, διαθέτουμε πλήρη γκάμα από βάσεις και νύχια διαφόρων τύπων για κουβάδες φορτωτή και τσάπας.
Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, όπως BLUMAQ, CGR-GHINASSI, MTG-METALOGENIA, BULLDOG, OFM-MOSCA κ.α.
Οι άνθρωποι μας μετράνε αρκετές δεκαετίες εμπειρίας στο συγκεκριμένο αντικείμενο και έχουν στόχο την ταχύτερη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμη την περιήγηση στη σελίδα μας. Σε κάθε περίπτωση το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας προτείνει τη καλύτερη δυνατή λύση για την κάλυψη των αναγκών σας.